Søg
Close this search box.

Rent Trav Harald Lunds Mindeløb Special

Rent Trav Podcast sætter fokus på Harald Lunds Mindeløb, og der er også fiduser til fredag i Aarhus og lørdagens V75-spil.

Sommerens, ja hele årets største begivenhed på Nykøbing Falsters Travbane er Harald Lunds Mindeløb. Rent Trav Podcast gør dig klogere på sprinterløbet og kommer med et par fiduser til løbsdagen. Vinder svenske Four Guys Dream – eller er vi ude i en vinder, der tager turen fra Nordjylland. Spændende bliver det søndag eftermiddag på landets sydligste travbane.

Vi taler også om Kungfufighting, der går fra sejr til sejr mod de jævnaldrende heste i Danmark. Der er over 13 måneder til dens derby – er det for tidligt at kalde den som vinder?

V75 foregår på Sveriges vackreste travbane. Hvordan er det nu med spidshestene der, og hvilken avlshingsts afkom svarer stort set altid positivt på at få rykket skoene. Lyt med i Rent Trav Podcast, hvor Anders Stoffer forsøger at styre Michael Andersen og Steen Møller Nielsen.

Minut for minut

00.00 Intro

01.35 Ugen der gik i Danmark

09.17 Ugen der gik V75

16.10 Spil til Danmark – fredag Aarhus

18.38 Spil til Danmark – søndag Falster

24.35 Spil til V75

44.09 V75 opsummeringen

45.43 Outtro

Spil til lørdag

Spil med Rent Trav

Spil med Travtips.dk

Spil med M&A’s JP Fiduser

Husk – spil ikke for mere, end du kan tåle at tabe.

Husk – du skal være over 18 år for at spille på heste.

Husk – du kan udelukke dig fra spil gennem Rofus.

Har du problemer med spil, kan du få hjælp hos stopspillet.dk

Ris/ros kan sendes til kontakt@renttrav.dk

Del artiklen her - Vi takker

Relaterede Nyheder

Rent Trav Podcast Musketer-special

Der er total fokus på Musketerdagen i Søren Aaens debutprogram hos Rent Trav Podcast. Udviklingen i Bo Westergaard-sagen taler panelet også om. Der er selvfølgelig også spot på V75-spillet, hvor der er jackpot

Læs mere

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere