Søg
Close this search box.

Rent Trav Podcast Musketer-special

Der er total fokus på Musketerdagen i Søren Aaens debutprogram hos Rent Trav Podcast. Udviklingen i Bo Westergaard-sagen taler panelet også om. Der er selvfølgelig også spot på V75-spillet, hvor der er jackpot

Musketerdagen i Skive på søndag er i fokus i den special af Rent Trav Podcast. I studiet er der debut til Søren Aaen. Sammen med Mogens Jensen analyserer han de løb på årets første rigtige storløbsdag, der er med i V4- og V5-spillet. Det et ‘must lyt’, inden du søndag forhåbentlig kommer til trav i Skive.

Nedslag i debatten kan være to ting om Flemming Jensen. Hvorfor er det, at Generalen ikke længere går fra sejr til sejr – og er Extreme egentlig dagens sikre vinder, eller er elithesten dagens favorit i fare.

Udviklingen i Bo Westergaard-sagaen vendes også, ligesom Dansk Hestevæddeløbs udmelding om ændrede regelsæt også er på programmet.

Der er jackpot i V75-spillet. Der er sædvanen tro en gennemgang af V75-løbene, der på lørdag køres i Örebro. Gul kusk er også et fokuspunkt denne gang.

Minut for minut
00.00 Intro
04.17 Ugen der gik i Danmark: Bo Westergaard-sagen
14.50 Ugen der gik sportsligt i Danmark
21.02 Ugen der gik V75
25.24 Spil til Danmark – Musketerdagen
48.34 Musketerdagen opsummering
49.27 Lørdagens V75
1.03.23 V75 opsummeringen
1.04.33 Outtro

Spil V75 med eksperterne
Link til Rent Trav Spilklub

Husk – spil ikke for mere, end du kan tåle at tabe.
Husk – du skal være over 18 år for at spille på heste.
Husk – du kan udelukke dig fra spil gennem Rofus.
Har du problemer med spil, kan du få hjælp hos stopspillet.dk

Ris/ros kan sendes til kontakt@renttrav.dk

Del artiklen her - Vi takker

Relaterede Nyheder

Rent Trav Podcast Uge 16

Rent Travs jubilæumsudsendelse. Der er nu udkommet 10 episoder. I dette ser vi på årgangsstjernernes sæsondebut. Der er også en snak om inddragelsen af Tomas Malmqvists trænerlicens. Det gør ondt på hesteejerne.

Læs mere

Rent Trav Podcast Uge 15

I denne uge kommer vi langt omkring – til Trav ved Hav, årgangsstjerner i sæsondebut på Fyn, og så runder vi også et opsigtsvækkende trænerskifte. Desuden som altid gode tips til weekendens løb

Læs mere

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere