Søg
Close this search box.

Sidst opdateret: [6/2-2024]

Vi respekterer dit privatliv, og denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personoplysninger på renttrav.dk (herefter benævnt “hjemmesiden”). Vær opmærksom på, at brugen af hjemmesiden indebærer accept af denne privatlivspolitik.

1. Dataansvarlig

Dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger på renttrav.dk er:

Anders Stoffer, Allerød Have 2, st. th., 3450 Allerød Telefon: 26700714 E-mail: kontakt@renttrav.dk

2. Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler kun personoplysninger, når det er nødvendigt for at opfylde de formål, for hvilke oplysningerne er blevet indsamlet. De personoplysninger, vi indsamler, kan omfatte:

3. Formål med databehandlingen

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

4. Retslig grundlag for databehandlingen

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på kontakt@renttrav.dk.

5. Deling af personoplysninger

Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at opfylde de formål, for hvilke oplysningerne er blevet indsamlet, eller hvis det kræves ved lov.

6. Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, for hvilke oplysningerne er blevet indsamlet, eller så længe det kræves ved lov.

7. Dine rettigheder

Som registreret person har du følgende rettigheder:

Du kan udøve dine rettigheder ved at kontakte os på kontakt@renttrav.dk.

8. Databeskyttelse

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab eller ødelæggelse.

9. Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på hjemmesiden, og den reviderede politik træder i kraft fra datoen for offentliggørelsen.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@renttrav.dk.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere