Søg
Close this search box.

Rent Trav Podcast Jubilæumsudsendelse

Rent Trav udgiver episode 25, og her har vi for alvor fokus på derbyet og derbyprøverne. Travtræner Thomas Fischer er inviteret i studiet. Han fortæller om sit syn på den udelukkelse af Bent Svendsen, som hindrer Skive-kusken i at køre sin derbyfavorit Just Hans i kvalifikationsløbet om to uger. Den regel skal laves om inden Derbyprøverne, mener Thomas Fischer. Er panellet enige?

Thomas Fischer giver også sit bud på derbyvinderen 2024. Han fortæller, hvordan han mener, at pointberegningen skal bruges. Og han forklarer også, hvorfor han så gerne vil have Ibrahimovic med i Dansk Trav Derby, selvom han inderst inde ved, at 3000 meter ikke lige er hestens livret.

I panellet er Rikke Munk Sørensne og Mogens Jensen. Der går lidt feriestemning i studiet, og hele tre gange går der roser fra den ene til den anden. Den dag skal skrive i kalenderen.

Der er fiduser til danske løb, lørdagens V75 og så får Hugo Åbergs Memorial enigheden i studiet til at forstumme. De to traveksperter er nemlig slet ikke enige om vinderen af storløbet på tirsdag i Malmø.

Lyt med i en lang udsendelse.

Minut for minut

00.00 Intro

01.37 Ugen der gik i Danmark

34.02 Ugen der gik V75

39.50 Spil til Danmark

45.43 Spil til V75 lørdag

1.05.13 V75 opsummeringen

1.07.09 V75 tirsdag

1.14.13 Outtro

Spil til lørdag

Spil med Rent Trav

Husk – spil ikke for mere, end du kan tåle at tabe.

Husk – du skal være over 18 år for at spille på heste.

Husk – du kan udelukke dig fra spil gennem Rofus.

Har du problemer med spil, kan du få hjælp hos stopspillet.dk

Ris/ros kan sendes til kontakt@renttrav.dk

Del artiklen her - Vi takker

Relaterede Nyheder

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere