Søg
Close this search box.

Rent Trav Podcast Uge 11

Hvilken indflydelse har det på V65-spillet og de danske løbsdage, at Flemming Jensen og Bo Westergaard kan dominere som lørdag aften i Skive?

Hvilken indflydelse har det på V65-spillet og de danske løbsdage, at Flemming Jensen og Bo Westergaard kan dominere som lørdag aften i Skive. Hvorfor er tyskeren Conrad Lugauer slet ikke kommet i gang efter sin flytning fra Jägersro Travbane til Solvalla i Stockholm.

Det er nogle af de diskussioner, som Rikke Munk Sørensen og Mogens Jensen har i Rent Trav Podcast. Vært er Anders Stoffer.

Der er jackpot i V75-spillet. Løbene foregår på Bjerke, og det sætter sværhedsgraden op. De to eksperter i studiet giver en grundig analyse af de syv løb. Husk at I sidste uge ramte Mogens Jensen alle tre i plet: Runden sikre, favorit i fare og en fidus. Sidstnævnte gav et vinderodds på over 12.

Du kan spille V75 med Rent Trav Spilklub. Link til spillet er her

Rent Travs samarbejdspartner travtips.dk har også åbnet for sin spilklub. Der er link her

Podcasten indeholder:

00.00 Intro
01.28 Ugen der gik V65
04.13 Ugen der gik V75
10.35 V75-gennemgang til jackpotrunden på Bjerke
31.05 V75-opsumeringen
32.13 Outtro

Husk – spil ikke for mere, end du kan tåle at tabe.
Husk – du skal være over 18 år for at spille på heste.
Husk – du kan udelukke dig fra spil gennem Rofus.
Har du problemer med spil, kan du få hjælp hos stopspillet.dk

Ris/ros kan sendes til kontakt@renttrav.dk

Del artiklen her - Vi takker

Relaterede Nyheder

Rent Trav Podcast Musketer-special

Der er total fokus på Musketerdagen i Søren Aaens debutprogram hos Rent Trav Podcast. Udviklingen i Bo Westergaard-sagen taler panelet også om. Der er selvfølgelig også spot på V75-spillet, hvor der er jackpot

Læs mere

Rent Trav Podcast Uge 16

Rent Travs jubilæumsudsendelse. Der er nu udkommet 10 episoder. I dette ser vi på årgangsstjernernes sæsondebut. Der er også en snak om inddragelsen af Tomas Malmqvists trænerlicens. Det gør ondt på hesteejerne.

Læs mere

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere