Søg
Close this search box.

Rent Trav Podcast Uge 9

Rent Trav har en linje igennem til Joachim Fischer, der fortæller om Andre Wards trænerskifte.

Rent Trav har OL-bronzevinderen i badminton Joachim Fischer med på en linje fra Tyskland. I fredags vandt hans hest Andre Ward en sejr i hurtigklassen i Aalborg. Hesten startede for første gang siden den blev trænerskiftet fra Steen Juul til Michael Lønborg.

Joachim Fischer fortæller ærligt og om sine bekymringer om, hvorfor han har skiftet træner. Om opkaldet til Steen Juul, og hvorfor det lige blev Michael Lønborg, der fik chancen som ny træner fra hesten. Han drager også paralleler til sin egen aktive karriere.

I studiet byder vi for første gang velkommen til Michael Andersen, der sidste lørdag ramte V75 to gange. Han gennemgår sidste uges spil og V75 lørdag i Halmstad. Det gør han sammen med Rikke Munk Sørensen.

Der henvises i Rent Trav Podcast til tre V75-andelsspil. Der er link her:

Rent Trav Spilklub: https://bet25.dk/heste/SPK/KH2BIDI7 

Travtips.dk: https://bet25.dk/heste/SPK/61HJR5OW

M&A’s JP Fiduser har allerede udsolgt af anparter.

Tidsplan:

00.00 Intro

01.20 Interview Joachim Fischer

13.57 Sidste uges V75

21.18 Lørdagens V75-spil på Halmstad

39.11 Outtro

Husk – spil ikke for mere, end du kan tåle at tabe.

Husk – du skal være over 18 år for at spille på heste.

Husk – du kan udelukke dig fra spil gennem Rofus.

Har du problemer med spil, kan du få hjælp hos stopspillet.dk

Ris/ros kan sendes til kontakt@renttrav.dk

Del artiklen her - Vi takker

Relaterede Nyheder

Rent Trav Podcast Musketer-special

Der er total fokus på Musketerdagen i Søren Aaens debutprogram hos Rent Trav Podcast. Udviklingen i Bo Westergaard-sagen taler panelet også om. Der er selvfølgelig også spot på V75-spillet, hvor der er jackpot

Læs mere

Rent Trav Podcast Uge 16

Rent Travs jubilæumsudsendelse. Der er nu udkommet 10 episoder. I dette ser vi på årgangsstjernernes sæsondebut. Der er også en snak om inddragelsen af Tomas Malmqvists trænerlicens. Det gør ondt på hesteejerne.

Læs mere

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere